Servere virtuale VPS

Servere virtuale VPS - soluții individuale personalizate după gustul dvs.

Oferim servere virtuale (VPS) cu o gamă largă de sisteme de operare Windows și Linux. Serviciul este conceput să ofere “pachete” standardizate, cu posibilitatea de a combina parametrii serverului virtual exact după nevoia dumneavoastră. La configurarea server-ul dvs. virtual, aveți posibilitatea să alegeți numărul de nuclee CPU , dimensiunea memoriei și spațiul de pe disc pentru a asigura cerințele reale ale aplicațiile care rulează pe server. Acestă metodă oferă posibilitatea unei economisiri considerabile, pentru că nu trebuie plătit pentru o configurație care în mod normal nu e necesara – cum sunt de obicei ofertele “pachet ” VPS hosting oferite de mulți din competitorii noștri. O parte a soluției oferite este o interfață web confortabilă, pentru ușurința de gestionare a tuturor serviciilor și serverelor. Serverele noastre virtuale rulează pe servere fizice de încredere, Supermicro de înaltă performanță, cu multiprocesoare. Acestea folosesc calitatea Intel Xeon și soluții performante de virtualizare KVM. Toate serverele noastre fizice se află într-un centru de date nou construit, în centrul orașului Praga. Bineînțeles, este asigurat un mediu complet controlat cu aer condiționat, sistem de ultimă generație pentru protecția împotriva incendiilor, alimentare de rezervă incluzând alimentare diesel și multiple conexiuni securizate de mare capacitate la Internet.

Încearcă serverul virtual pe 5 zile absolut gratis! Testează-l acum:

comandă

Principalele beneficii sunt:

 • Oportunitatea de a încerca serviciul VPS gratuit timp de 5 zile
 • Alegerea dintre Linux și Windows
 • Avantaje financiare semnificative față de folosirea propriul hardware – server VPS cu preț de la 6 RON/lună
 • Activarea automată a serviciului și instalarea unui server virtual în câteva minute de la comandă
 • „Crearea” serverului virtual în funcție de nevoi și cerințe
 • Folosim servere fizice fiabile și de înaltă calitate
 • Disponibilitatea ridicată a serviciului dată de un fundal tehnic masiv
 • Posibilitatea de a schimba cu ușurință parametrii serverului virtual
 • Interfețe API personalizate pentru fiecare server virtual
 • Interfață web prietenoasă care să permită un control complet al serverului virtual

Virtualizarea Axfone oferă clienților săi o mulțime de opțiuni. Pentru o instalare de bază a serverelor virtuale se oferă sisteme de operare Linux (CentOS, Fedora, Debian, Ubuntu) și Windows. Desigur, există alegerea între arhitectura pe 32 și cea pe 64 de biți. Clientul are acces complet, cu privilegii de „root”, la serverele virtuale, astfel există control deplin și capacitatea de a instala software sau de a modifica orice setări ori de câte ori este necesar. Posibilitatea de a efectua o instalare complet automatizată a distribuției selectate de Linux sau a sistemului de operare MS Windows Server 2008 Datacenter Edition și Windows Server 2012 Datacenter face parte din activarea serviciului, dar desigur, există opțiunea de a reinstala serverul cu oricare dintre cele două variante cât și manual dacă se dorește. Administrarea tuturor funcțiilor este posibilă cu ajutorul unei interfețe web comode sau prin intermediul programului VNC. Așadar clientul are control total asupra serverului propriu la fel cum ar avea asupra unui server fizic, păstrând însă toate beneficiile virtualizării. Nu în ultimul rând, clientul primește interfață API pentru fiecare server, având posibilitatea de a implementa funcționalitate automatizată de la distanță, direct pe sistemul VPS.

Încearcă serverul virtual pe 5 zile absolut gratis! Testează-l acum:

comandă

Soluții tehnice Axfone VPS

 • Interfață API personalizată pentru fiecare server
 • Opțiune pentru Linux Fedora / CENTOS / Debian / Ubuntu și Windows Server
 • (Adrese) 1x IPv4 și 16xIPv6 în prețul fiecărui server virtual
 • Interfață web prietenoasă care să permită un control complet al serverului dvs.
 • Posibilitate de conectare la serverul virtual folosind consola VNC din interfața web sau de la PC

Servere virtuale VPS – Informații generale

Serverul virtual (VPS sau din engleză: “Virtual Private Server”) este definit ca o imagine a sistemului, care există doar ca un model într-un alt sistem. Tehnologia permite distribuirea unui singur server fizic în mai multe servere virtuale. Metoda nu limitează în ceea ce privește serviciile oferite și presupune același nivel de expertiză din partea utilizatorului, care poate lucra cu un server virtual la fel cum ar lucra cu un sistem fizic local. Fiecare mașină virtuală oferă performanța procesorului, memoria de sistem dedicată și spațiul pe disc.

Virtualizarea VPS – administrare

Prin achiziționarea serviciului Virtual Server / VPS / de la firma noastră, se oferă printre altele, acces la o interfață web pentru gestionarea acestuia. Interfața de administrare este o unealtă completă de management a serverului virtual, oferind comoditate și transparență în utilizare. Vă permite să controlați server-ul virtual din confortul biroului dvs., ca și cum ar fi unul fizic. Interfața de administrare permite oferă funcții de bază:

Încearcă serverul virtual pe 5 zile absolut gratis! Testează-l acum:

comandă

 • START / STOP / RESTART / SUSPEND
 • Schimbarea ordinii de boot(pornire) VPS
 • Fuziunea imaginii ISO de instalare cu CDROM-ul virtual al VPS-ului
 • Consola VNC pentru a controla server-ul dvs.
 • Activarea și dezactivarea interfeței API de control la distanță a server-ului dvs.
 • Rezumat al transferului lunar de date
 • și multe altele…

VPS administrare

Termeni și condiții

Termeni și condiții – format PDF