#

Servicii de hosting

Înregistrare și administrare a domeniilor, spațiu pentru site-uri și e-mailuri, virtualizare și alte servicii de hosting.

#

Webhosting

Webhosting este spațiul unde sunt depozitate pagini web și alte servicii (de e-mail, FTP, MySQL, statistici etc). Fiecare plan de găzduire este pregătit pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră și poate fi oricând operată o trecere la un plan superior.

#

Înregistrare domeniu

Cele mai mici preturi de pe piață. Toate domeniile europene și mondiale, inclusiv suport pentru caractere speciale *, domenii generice și specifice.

#

Servere virtuale VPS

Serviciile virtuale oferite sunt concepute nu pentru a genera "pachete", dar este bazată pe posibilitatea de a combina soluții de virtualizare de date exact pe gustul dumneavoastră. În configurarea parametrilor pentru server-ul dvs., veți avea posibilitatea de a alege numărul de nuclee CPU, cantitatea de memorie și spațiu pe disc etc

Servere dedicate

Servere dedicate

Nu vom întocmi configurații predefinite, ci pur și simplu asamblăm serverul exact pe gustul dumneavoastră. Se alege dintre mai multe platforme de bază, care determină caracteristicile generale ale unui viitor server dedicat. În platforma selectată vă alegeți numărul de discuri și adăugați exact câtă memorie aveți nevoie.

Axfone Disk

Axfone Disk

Acum nu mai e nevoie să vă ocupați cu backup-ul de date, fotografii, muzică, filme sau chiar contabilitate. Pur și simplu conectați computerul la discul Axfone și puteți lucra cu el ca și cu orice altă unitate externă sau de rețea.

Certificatele SSL

Certificatele SSL

Am oferind un portofoliu larg de produse destinate pentru diferite aplicații. Certificatele sunt împărțite în șapte grupe: wildcard, domenii, multidomain, organizare de verificare cu validare extinsa (EV) SGC și certificate de semnare cod pentru aplicații. Dacă aveți nevoie de ajutor cu selecția, nu ezitati sa ne contactati aici.